دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیازمند بازنگری است

کارشناس تعلیم و تربیت گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیاز به بازنگری دارد تا مفاد آن برای مجریان ملموس و قابل فهم شود و امکان اجرا فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، بیژن اعلایی کارشناس تعلیم و تربیت درباره دلایل عدم اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: معتقدم از جمله مشکلات سند تحول در اجرا، آرمانی بودن بیش از حد برخی محتوای سند، عدم باور و اعتقاد مسؤولان در دولت‌های قبل به محتوای سند و به تبع آن عدم اجرای سند در زمان مسؤولیت آنان و عدم تخصیص منابع مالی از سوی دولت‌ها به‌ویژه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم برای اجرای برنامه‌های سند و آماده نشدن کامل زیر نظام‌های سند در گذشته، است.

 

وی ادامه داد: از دیگر موارد عدم اجرایی شدن سند تحول می‌توان به عدم همراهی دستگاه‌هایی که باید آموزش و پرورش را در اجرای این امر مهم یاری می‌کردند و عدم آگاهی معلمان، مدیران و عوامل اجرایی مدارس از محتوای سند به دلیل بی‌توجهی مسؤولان ستادی وزارت آموزش و پرورش در توجیه افراد نسبت به محتوا و اهمیت اجرای آن اشاره کرد.

 

این بازنشسته آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدم شاید در حدود 10الی 20 درصد سند تحول اجرایی شده است، گفت: معتقدم محتوای سند در عین اینکه بسیار جامع و در سطح بالایی است ولی به دلیل آرمانی بودن برخی محتوای آن و عدم آمادگی مجریان اصلی آن در مدارس، امکان اجرای مطلوب آن فراهم نشده است.

 

اعلایی افزود: به نظر بنده سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیاز به بازنگری دارد تا مفاد آن برای مجریان ملموس و قابل فهم شود و امکان اجرا فراهم شود؛ از طرف دیگر زیرساخت‌های مدارس در مواردی مثلاً اجرای بعضی از ساحت‌های ششگانه آماده نیست.

 

این فوق لیسانس برنامه‌ریزی درسی پیشنهاد داد: برای بهبود فرآیند کار باید از رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی برای توجیه معلمان، خانواده‌ها و مسؤولان اجرایی کمک گرفت؛ همچنین همه دست اندرکاران اعم از مدیران، معلمان، مسؤولان آموزش و پرورش در تمام بخش‌ها، خود را موظف به مطالعه دقیق مفاد سند دانسته و کمر همت برای اجرای آن ببندند.

 

وی افزود: معتقدم باید زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اجرای سند در مدارس مهیا شود و نظام ارزشیابی از نحوه اجرای سند به صورت نرم‌افزاری تهیه و به طور مستمر، مجریان مورد ارزیابی قرار گرفته و بازخورد ارزیابی‌ها به آنان منعکس شود تا اشکالات را در اجرا برطرف کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار